Nederlands English Espana

Aanbevolen therapeuten


Ans van Leeuwen - Waddinxveen - 06-484 179 98 - email
Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar Vrijheid. Gedacht dat ik dat buiten mijzelf kon vinden. Ik was daardoor veel op reis. Tijdens de opleiding Familiepstellingen en daaropvolgend de Masterclass, heb ik mogen ervaren dat het ontdoen van mijn Traumata mij werkelijke Bevrijding heeft gegeven. Dit gevoel van Vrijheid laat ik niet meer los. Wat ik wel heb mogen loslaten is datgene wat in de weg stond om deze Vrijheid te voelen. Ben jij ook opzoek naar Innerlijke Vrijheid? Dan wil ik je daar graag in begeleiden. Voel je vrij....mail of bel mij!


CARNAVAL 2018
Zet je masker af!!!
Bewustwordingsweek met Familieopstellingen in Spanje van 14 februari t/m 20 februari 2018
in een mooie villa, met een prachtig uitzicht op zee, ga je mee!

 

Chelique Goodett - Amsterdam - 06-546 029 52 - email - website
Chiq's Voorlichtingsdienst Amsterdam, Info Centrum voor jongeren en ouderen. Een brede sociaal maatschappelijke organisatie gespecialiseerd in multiculturaliteit, hierdoor onderverdeeld in: Ouder & Kind Centrum (OKC), Chiq's Verantwoord & Bewust Leven (ontwikkeling/ondersteuning van bewustwording op basis van Systemisch Werken, dit zowel zakelijk als particulier middels Organisatie- en Familieopstellingen), Chiq's Coaching & Training (ontwikkeling/ondersteuning van bewustwording d.m.v. o.a. meditatietrainingen, zelfreflectie, enz. Ook dit zowel zakelijk als particulier).

 

Janine Kok - Bavel - 06 502 310 45 - email - website
Na mijn opleiding Fysiotherapie in Utrecht vertrok ik in 1985 als 24-jarig meisje naar Italië om te gaan wonen en werken. Na enkele korte omzwervingen had ik een prachtige tijd als sportfysiotherapeut bij voetbalclub AC Milan, die in die tijd alle grote prijzen won. Meer en meer bleek mij dat achter lichamelijke klachten ook vaak diepere psychische oorzaken schuilen. In 1993 terug in Nederland heb ik de fysiotherapie vaarwel gezegd en samen met mijn echtgenoot een gezin van drie kinderen gesticht en opgevoed. Vanuit verschillende inzichten heb ik mij geleidelijkaan verdiept in de geestelijke achtergrond van ziekten, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, coaching en systemisch werk.

 

Linda Bergmans-van Schendel - Valkenswaard - 06 302 924 71 - email - website
Libeboek , hartgerichte begeleiding tijdens opstellingen. Ik laat de natuur haar werk doen in mijn opstellingen die ook daadwerkelijk in de natuur plaats kunnen vinden. Vanuit Liefde volg ik de beweging van het bezielde geheel en begeleid ik mensen om weer hun natuurlijke plek in dit geheel te nemen en van daaruit hun eigen lot te eren en te verwerken waardoor zij onder de pijn, verstrikkingen en blokkades hun puurheid kunnen vinden en vanuit deze puurheid hun leven in Liefde kunnen vervolgen.

 

Marjan Vaesen - Breda - 06 280 607 78 - email - website
“ Haal eruit wat erin zit en doe wat er voor jou toedoet”
Ik ben een coach voor mensen die de uitdaging en de zin van het leven zoeken, meer plezier willen ervaren en zich ondernemend willen opstellen. Een coach v oor organisaties die het beste uit hun personeel willen halen en teams geïnspireerd en succesvol willen laten samenwerken. Als toegepast psycholoog en communicatiedeskundige in het internationale bedrijfsleven ben ik me, naast de positieve psychologie, toe gaan leggen op systemisch werken en zingeving. Zodat hart en hoofd samen kunnen komen, succes en zingeving in alle vrijheid naast elkaar kunnen staan.

 

Ronald Osephius - Maassluis - 06-215 56 600 - email - website
Weet je wat ik o.a. zo fantastisch aan mijn werk vind? Elke dag mag ik mee maken hoe mensen vanuit hun eigen kracht\gevoel een positieve groei realiseren. Ongeacht hun vraagstelling komen er altijd inspirerende resultaten naar boven. Ik gun werkelijk elk mens en organisatie dit inzicht! Mijn doel is om een ieder te inspireren om vanuit eigen kracht en energie positief te groeien en zichzelf te zien! Het mooiste wat iemand kan bereiken, is dat men zelf zijn/haar oplossingen gaat zien. Laat mij tijdelijk met je meelopen op jouw (groei) pad!

 

Inge Smit - Almere Buiten - 06-337 699 20- email - website
Loop je eigen koers, praktijk voor coaching en loopbaanadvies, helpt je bij het ontdekken van dat wat je wilt en je diepste drijfveren waarom. Wat ik mooi vind aan het werken met opstellingen is dat vraagstukken snel tot de kern kunnen komen. Wil jij je eigen koers weer duidelijk hebben, bewust keuzes maken, meer plezier ervaren en is je wens vanuit een ander perspectief naar je werk en je leven te kijken? Ga dan met mij alleen, of samen met de hond als co-coach, mee naar buiten voor reflectie op jezelf, jouw gedrag en belemmerende patronen. Met de spiegelingen van de natuur op weg naar je eigen wijsheid. Ik loop graag een stukje met je mee.

 

Reevy Dalebout - Lunteren - 06 514 388 33 - email - website
Kinder- en Gezins Coaching praktijk 4Kids2Talk. Ga mee op reis op zoek naar de verbindingen binnen jouw gezin om de balans te herstellen. 4Kids2Talk biedt begeleiding en ondersteuning aan ouders en hun kinderen met gedragsproblemen voortkomend uit een onveilige omgeving of vanuit een stoornis. Door te kijken naar de kracht en kwaliteiten van het kind, wordt het kind echt gezien - en mag het er zijn zoals hij of zij is. Naast leerkracht in het Speciaal Onderwijs heb ik de Master Sen afgerond. De opleidingen Kindercoach, speltherapie, NLP practitioner en Familieopstellingen volgden daarna.

 

Sonja Wolters - Lichtenvoorde - 06-570 212 25 - email - website
Sinds 2008 heb ik een praktijk voor psycho-energetische therapie en coaching. Mijn kracht ligt in de aansluiting bij de persoon of de groep waar ik mee te maken heb. Samen tot de kern komen van wat de ander beweegt of van de eventuele problematiek is een mooi proces. Ik ben nauw betrokken bij diegene tegenover mij en het geeft dan ook voldoening om een bijdrage te mogen leveren aan dit proces van de ander. Opstellingen, individueel of in groepsverband, zijn daarbij prachtige hulpmiddelen om inzichten te krijgen en om te helen.

 

Ellen Smink – Huizen – 06 51 661 597 – email - website
Heb je ook het gevoel steeds weer in dezelfde soort situaties te belanden? In je familie, bij je partner, op je werk… Hoe verschillend ze soms ook lijken, vaak komen problemen onbewust voort uit een diepgewortelde blokkade of een oude, niet opgeloste emotie. Ik help je bewust te worden van het hoe en waarom van die blokkades en emoties. Dat inzicht werkt al helend. Veelal kun je daarmee zelf verder aan de slag. Mocht je toch een ruggensteuntje willen, dan vind je op mijn website inspirerende workshops. Ze bieden je bagage om dat te bereiken wat we allemaal wensen: Feelgood!

 

G A I A

Eva Cochius: 06 247 258 40
Monique Heemskerk: 06 141 271 12
Simon Bakker: 06 536 709 14
email - website

GAIA betekent AARDE. Dat zegt iets over ons: Eva Cochius, Monique Heemskerk en Simon Bakker. Drie mensen die met elkaar samenwerken vanuit één focus en missie: verbondenheid van het individu met de levenskracht en levensenergie van de aarde. Onze missie is een gezonde en leefbare aarde te bewerkstelligen door mensen te ondersteunen op hun pad naar autonomie en innerlijke rust. Hierdoor ontstaat energie die de aarde reinigt en bovendien heilzaam is voor onze kinderen. Die groeien daardoor op in veiligheid en harmonie.  Maandelijks organiseren wij opstellingen op een vaste of tijdelijke locatie of op een plek waar wij worden uitgenodigd, in een bedrijf of bij de mensen thuis.