Basisopleiding Familie en Organisatieopstellingen

De HBO geaccrediteerde CIVAS (basis) opleiding Familieopstellingen en Organisatieopstellingen bestaat uit een schriftelijk deel (10 lessen) en 8 praktijkdagen. Op deze dagen wordt intensief geoefend met opstellingen, zodat je veel praktijkervaring opdoet. Wij bieden een complete opleiding die jou na afronding in staat stelt om op verantwoorde wijze opstellingen te begeleiden. De opleiding wordt afgesloten met een klassikaal examen.

Lesgeld: € 975,00 of 12 x € 85,00

Data reeks 22: 8/9 sep 2018, 6/7 oct 2018, 3/4 nov 2018, 1/2 dec 2018

Locatie: Oudeweg 8a, CIVAS Opleidingen BV, Oudeweg 8-b, 2031 CC HAARLEM

Wat kun je met deze opleiding?

Doel van deze opleiding Familie- en Organisatieopstellingen (hbo-niveau) is jou voldoende kennis te verschaffen om als professioneel Familie- en Organisatieopsteller aan de slag te gaan. De opleiding is verder bedoeld voor therapeuten, hulpverleners, maatschappelijk werkers, managers, personeelsfunctionarissen, coaches en counselors ter ondersteuning van hun dagelijkse werkzaamheden.

Na afronding ontvang je het BATC-erkende diploma Familie & Organisatieopstellingen. De ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counseling) kent aan het diploma 96 PE-punten toe. De opleiding is tevens erkend als bijscholing door VBAG.

CIVAS, opleiding, opleidingen