Contact

opstelling, familieopstelling, Jan Velsen

Wij zijn Jan Velsen en Elvira Ramos (Velsen & Partner).

VELSEN & PARTNER BV
Tel. 06-512 512 10
janvelsen@gmail.com
Vliegeniersweg 65
2171 PD Sassenheim

Opleidingen en individuele opstellingen

De afgelopen jaren hebben Elvira en ik via opleidingen en individuele familieopstellingen studenten en cliënten mogen begeleiden op weg naar vrijheid en geluk. Deze ‘grote familie’ groeit nog steeds. Wij zijn geen volgelingen van een bepaalde ‘guru’ maar hebben onze eigen opstellingsmethode ontwikkeld waarbij de drie innerlijke kinderen van de cliënt plaatsvervangend gerepresenteerd worden door deelnemers in groepsverband of individueel.

De Basisopleiding familie- en organisatieopstellingen is door ons ontwikkeld. De opleiding bestaat uit een schriftelijk deel (10 lessen) en 8 praktijkdagen. Op deze dagen wordt intensief geoefend met familieopstellingen, zodat je veel praktijkervaring opdoet. Wij bieden een complete opleiding die jou na afronding in staat stelt om op verantwoorde wijze opstellingen te begeleiden. De opleiding wordt afgesloten met een klassikaal examen. Deze basisopleiding (op HBO-niveau) is geaccrediteerd door de beroepsorganisaties KTNO, BATC en VBAG. Na voltooiing van de opleiding ontvang je het BATC-erkende diploma ‘Familie & Organisatieopstellingen’. De ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) kent aan het diploma 66 PE-punten toe. Deze opleiding is tevens erkend als bijscholing door VBAG.

De Masterclass familie- en organisatieopstellingen is eveneens door ons ontwikkeld. De opleiding bestaat uit 8 praktijkdagen verdeeld over een viertal weekenden. Het belangrijkste doel van deze verdiepingsopleiding is dat je leert hoe jij en jouw cliënten hun gezonde delen kunnen ontwikkelen en mogelijkheden kunnen vergroten, om te komen tot een autonoom en zelfverantwoordelijk leven. De opleiding is erkend als deelopleiding door de Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) en als bijscholing door de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze (VBAG); aantal ECTS 9.

Als CRKBO geregistreerd docent ben ik aangesloten bij Solo Partners (klachtenregeling en erkende geschilleninstantie) en lid van STIBAG (Stichting ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde).

Jan Velsen

Tussen 2000 en 2006 heb ik genealogisch onderzoek verricht en gezocht naar mijn roots en de herkomst van de familienaam Velsen. De familie Velsen, zoals de naam reeds doet vermoeden, is afkomstig van de plaats Velsen in Noord Holland. De oorspronkelijke familienaam was dan ook ‘Van Velsen’ (afkomstig van Velsen). Mijn stamvader is Willem van Brederode (1215-1285). Zijn zoon, Willem Velsen, werd vernoemd naar de plaats Velsen, waar hij woonachtig was.


content copyright © 2006 – 2018 | Velsen & Partner B.V. | voorwaarden | disclaimer | geheimhouding | klachtenregeling | privacystatement