Wat zeggen studenten over de opleiding familieopstellingen?

“Ik vind het nodig om jullie even te laten weten, dat mijn leven een totale wending ten goede heeft gemaakt. Dit allemaal door jullie liefdevolle aandacht tijdens de opleiding familieopstellingen. De opleiding heeft me in het begin heel erg veel moeite gekost, doordat ik net als meerdere aanwezigen tegen mijn eigen harnas aan ben gelopen. Gelukkig heb ik dat harnas, wat me overigens ook goed beschermd heeft, aan de kant kunnen zetten. Het is dus zijdelings nog aanwezig, maar veranderd in een schild, waar ik in “noodgevallen” gebruik van kan / mag maken, maar tot nu toe is dat niet meer nodig geweest. Mijn groei staat nog steeds niet stil, maar het allermooiste wat het me opgeleverd heeft, is dat ik weer contact heb met mijn familie, op mijn voorwaarden. Dit houdt in, dat ik in mijn kracht kan blijven staan, terwijl er contact is en de liefde weer opnieuw stroomt.” (Ingrid)

“… inmiddels druk bezig met jullie boek familieopstellingen nieuwe stijl. Interessant, fascinerend en confronterend. Het eerste deel is vooral interessant, maar het 2e deel waarin je met jezelf aan de slag gaat, vind ik fascinerend. Als psycholoog leer je naar hersens te kijken en gedrag te analyseren, dat is mooi, maar er is nog zoveel meer. Op mijn pad naar meer tussen hemel en aarde is het een prachtige en praktische aanvulling. Ik voel me als een kind op sinterklaasavond!!” (Ira)

“Dank jullie wel voor het mogelijk maken van het afgelopen, wonderbaarlijke weekend met familieopstellingen. Het proberen omschrijven ervan zou afbreuk doen aan de diepgang die het had. Ik voel me bevoorrecht jullie als mijn begeleiders te mogen hebben. Twee wijze en toch heerlijk menselijke individuen, die in dynamische symbiose, zonder beider originaliteit te compromitteren, zo ongelooflijk veel aan ons meegeven.” (Chantal)

“Het was voor mij best wel een heftig weekend. Ik vind de begeleiding van jullie heel erg prettig omdat met name op een rustige en respectvolle manier met de emoties wordt omgegaan.” (Herman)

“Na mijn familieopstelling in het eerste weekend is er echt een hele last van mijn schouders afgevallen. Het leven is voor mij een stuk makkelijker en minder zwaar geworden en ik kan niet anders zeggen dan dat dat een heerlijk gevoel is.” (Ingeborg)

“Het geweldige gevoel van het afgelopen weekend overheerst nog steeds. Dit weekend was nog waardevoller en mooier dan het vorige weekend. De familieopstellingen, meditaties en visualisaties waren heerlijk en ontspannend.” (Marianne en Patrick)

“Ik heb het weekend heel erg fijn gevonden. Het zal nog wel doorwerken, het is een proces en ik merk nu al subtiele veranderingen in mezelf hoe om te gaan in mijn werk. Lijkt wel of ik weer veel energie terug krijg.” (Dinah)

“Ik bedank jullie voor de hulp die ik via jullie mocht krijgen. Ik ben blij dat ik mezelf weer heb leren kennen. Ik voel dat jullie gezegend zijn door de bron om dit allemaal voor ons te mogen doen.” (Lucia)

“Ik ben erg getroffen door de familieopstellingen en de hoeveelheid onbaatzuchtige liefde die ik afgelopen weekend heb gevoeld. Ik heb het ervaren als een onderdompeling in een warm bad en misschien wel als een soort van ‘thuiskomen’.” (Erwin)

“Wat een weekend met zoveel lieve mensen. Zoveel emoties en zoveel geschiedenis. Het is een voorrecht om dit samen mee te mogen maken en te voelen.” (Celine)

“Complimenten en dankjewel voor de liefdevolle, directe en warme manier van begeleiden.” (Jeroen)

“Het lesweekend was fantastisch. Ik had erna zoveel energie en voel zo dat mijn ziel geraakt wordt door dit werk. Prachtig!” (Kia)

“Sinds mijn zesde speel ik piano: ik las de noten en speelde die met mijn vingers. Sinds afgelopen weekend speel ik graag en met gevoel – voor het eerst! Wat een heerlijke ervaring.” (Hanny)


content copyright © 2006 – 2018 | Velsen & Partner B.V. | voorwaarden | disclaimer | geheimhouding | klachtenregeling | privacystatement